HTC U12 life‎

< < Menu

Downloadning af programmer fra nettet

Du kan hente programmer direkte fra websteder.
Vigtigt: Programmer, der er hentet fra nettet, kan komme fra ukendte kilder. For at beskytte HTC U12 life og dine personlige data anbefaler vi på det kraftigste, at du kun downloader fra websteder, du stoler på.
  1. Åbn browseren og gå til webstedet, hvor du kan hente det ønskede program.
  2. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på Indstillinger og derefter slå Tillad fra denne kilde til.
  3. Følg webstedets hentevejledning for appen.
Vigtigt: For at gennemse tilladelserne for installerede apps kan du gå til Indstillinger > Programmer og meddelelser > Avanceret > Særlig appadgang > Installer ukendte apps.