HTC U12 life‎

< < Menu

Kopiere filer mellem HTC U12 life og din computer

Du kan kopiere din musik, dine billeder og andre filer til HTC U12 life.
Vigtigt:
  • Gem og luk filerne, før du kopierer dem fra computeren til HTC U12 life eller omvendt.
  • Hvis du bruger lagerkortet som intern hukommelse, vil computeren kun vise lagerkortets indhold.
  1. Forbind HTC U12 life til computeren med det medfølgende USB Type-C-kabel.
  2. Lås skærmen på HTC U12 life op, hvis den er låst.
  3. Tryk på Ja på pop-op-meddelelsen, hvor du bliver spurgt, om du vil brugen USB-enheden til filoverførsler.

Hvis du ikke ser denne meddelelse, skal du glide meddelelsespanelet åbent, trykke på meddelelsen Brug USB til og derefter trykke på Overfør filer.

Der vises herefter indstillingsmulighederne for visning eller import af filerne på computerens skærm.

4. Vælg at vise filerne.
  5. Kopier filerne fra computeren til din HTC U12 life eller omvendt.
  6. Når du har kopieret filerne, afbryder du forbindelsen mellem HTC U12 life og computeren.