HTC U12 life‎

< < Menu

Kontrollere batteriforbruget

Se hvordan systemet og programmer bruger batteriet og hvor meget strøm, de bruger.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Batteri.
  3. Tryk på > Vis komplet enhedsbrug eller Vis programbrug, og tryk derefter på et element for at se, hvordan det bruger batteriet.
  4. Hvis du ser afsnittet Administrér batteriforbrug, mens du ser på strømforbrugsoplysningerne, kan du trykke på valgmuligheden nedenunder for at justere indstillinger, som vil påvirke batteriforbruget.
Du kan også se batteriforbruget for hvert program ved at gå til Indstillinger > Programmer og meddelelser og trykke på for at se alle programmer. Tryk på det program, du vil undersøge, og tryk så på Batteri.
Relaterede instruktioner