HTC U12 life‎

< < Menu

Sådan ændres fokussen i Bokeh

Brug tilstanden Bokeh til at fokusere på et motiv og sløre baggrunden.
Vigtigt: Der skal være god belysning for at du kan bruge Bokeh-tilstand.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til funktionen Billede. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  3. Sørg for at du har valgt . Har du ikke gjort det, kan du trykke på for at ændre.
  4. Tryk på genstanden på kamerasøgeren, som du ønsker at fokusere på.
  5. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .