HTC U12 life‎

< < Menu

Styring af programtilladelser

Første gang du åbner programmer, bliver du bedt om at give programmet adgang til data eller funktioner som fx kontakter eller mikrofonen. Dette giver dig bedre kontrol over, hvilke programmer der har adgang til hvad.
  • Hvis du mistænker et bestemt program for at være skadelig eller hvis den anmoder om unødvendige tilladelser, skal du vælge Afvis for at beskytte din telefon.
  • Hvis du vælger Afvis i et program, du har tillid til, vil du muligvis ikke kunne bruge alle funktioner i programmet. Sker dette, kan du gå til Indstillinger og ændre programtilladelserne.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Programmer og meddelelser.
  2. Tryk på Programtilladelser, og tryk derefter på datatypen eller funktionn for at vælge, hvilke programmer der skal have adgang til den.
  3. Slå Til/Fra til på programmet for at give det adgang til data eller funktionen.
Tip: Du kan ændre den type data, et program må have adgang til, ved at holde på programmet på Startskærmen eller på Programmer, trykke på Information icon og så på Tilladelser.