HTC U12 life‎

< < Menu

Hvorfor taler min telefon til mig? Hvordan slår jeg det fra?

Du har måske ved et tilfælde slået TalkBack til, da du konfigurerede telefonen. TalkBack er designet til at give stemmefeedback til synshæmmede brugere.Hvis du ved et uheld har slået TalkBack til under konfiguration af telefonen, kan du slå funktionen fra.

Ved telefoner med Android 8 eller nyere kan du straks slå TalkBack fra. Når du ser knappen Slå TalkBack fra, trykker du én gang på den, hvorefter du dobbelttrykker et vilkårligt sted på skærmen for at deaktivere TalkBack.

Ved telefoner med Android 6 eller 7:

1. På telefonens opsætningsskærm tegner du et "‍L"‍ med fingeren for at vise tasterne til TalkBack.
  2. Tryk på Sæt feedback på pause og dobbelttryk på TalkBack.
  3. Tryk på OK og dobbelttryk derefter på skærmen for at afbryde TalkBack.
  4. Tryk på Indstillinger for tilgængelighed. Hvis du ikke kan se denne knap, skal du muligvis først trykke på Synsindstillinger eller Værktøjer.
  5. Tryk på TalkBack, og tryk derefter på Til/Fra-knappen for at slukke for TalkBack.
  6. Tryk på TILBAGE for at vende tilbage til sprogskærmen.