HTC U12 life‎

< < Menu

Hvorfor løber mit batteri tør så hurtigt?

For at forstå telefonens strømforbrug er det vigtigt at vide, hvad der bruger strøm.
  • Se batteriforbrugsoplysningerne, for at se hvilke programmer og systemtjenester, der bruger batteri. Her vises den estimerede procentdel af den forbrugte strøm, programmet eller tjenesten har brugt.
  • Det kan hjælpe med at forbedre batteriets levetid at opdatere programmer og systemsoftwaren, da du derved sikrer dig, at du har installeret de nyeste performanceforbedringer. Opdater alle installerede programmer i Google Play Butik, og søg efter de seneste opdateringer på din telefon.
  • Hvis problemet startede for nyligt, kan det muligvis hjælpe at afinstallere programmer, der blev installeret kort før problemet opstod. Nogle programmer er ikke optimeret mht. batteriforbrug så godt som andre, og det kan påvirke batterilevetiden.

Gå til Indstillinger > Programmer og meddelelser. Tryk derefter på Se alle..., for at se en liste over alle dine programmer. Vælg et program, der blev installeret kort før problemet med batteriforbrug begyndte. Tryk på Afinstaller.