HTC U12 life‎

< < Menu

Jeg skal hele tiden give tilladelse, når jeg bruger mine programmer. Hvorfor ikke?

Android 6 og nyere har forbedret den måde, programmer gives adgang til visse data eller funktioner på, som fx kontakter eller mikrofonen. Når du åbner et program for første gang, bliver du bedt om at give tilladelser, så du har bedre styr på hvilke programmer, der har adgang til dine oplysninger. Dette hjælper med at beskytte din telefon og personlige oplysninger.
  • Hvis du vælger Afvis, kan du muligvis ikke kunne bruge programmet eller bruge alle dets funktioner.
  • Hvis du mistænker et bestemt program for at være skadelig eller hvis den anmoder om unødvendige tilladelser, skal du vælge Afvis for at beskytte din telefon.
  • Hvis du ikke kan åbne et program eller du oplever problemer med nogle af dens funktioner, har du muligvis afvist nogen af program-tilladelserne.

Hvordan kan jeg ændre programtilladelserne?

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Programmer og meddelelser, og tryk derefter på Se alle... for at se programlisten.
  3. Tryk på det program, du vil konfigurere.
  4. Tryk på Tilladelser, og derefter vælge, hvilke tilladelser du ønsker at slå til.
Tip: I Android 7 eller nyere kan du også holde programikonet nede, trykke på Information icon og dernæst på Tilladelser.