HTC U12 life‎

< < Menu

Hvad bruges batterioptimering i Indstillinger til?

På telefoner med Android 6 eller nyere med Slumre-funktion og Program-standby finder batterioptimering i programmer sted, når telefonen er i en dyb dvaletilstand, eller når et program ikke har været brugt i flere dage. Derved kan du forlænge batteriets standbytid.

Hvis du har brug for at holde nogle programmer aktive, selvom du ikke bruger dem, kan du slå batterioptimering fra for disse programmer. Derved holder de kørende i baggrunden, hvorved de dog kan bruge mere batteri. Se i brugervejledningen eller i sådan gør du for at få at vide, hvordan du kan slå batterioptimering fra i et program.