HTC U12 life‎

< < Menu

Hvordan kan jeg indstille en standard SMS-program?

Hvis du har installeret mere end én SMS-program på din telefon, kan du vælge hvilket en af dem du vil bruge til at sende og modtage SMS-beskeder med.
  1. Gå til Indstillinger.
  2. Afhængig af telefonens Android version kan du gøre følgende:
    • Android 7 eller nyere: Tryk på , og start og tryk derefter på SMS-programmet.
    • Android 6: Tryk på Programmer og så på > Konfigurer programmer > Standardprogrammer > Standard meddelelsesprogram.
  3. Vælg dit foretrukne meddelelsesprogram.