HTC U12 life‎

< < Menu

Hvordan tester jeg lyd, skærm og andre af telefonens dele?

Der findes et diagnostisk værktøj i Telefon-programmet, der kan bruges til at udføre forskellige typer af hardwaretest som fx lydtest, som tjekker både mikrofon og højttaler, test af baggrundslys mm.

1. Genstart i Sikker tilstand ved at holde TÆND/SLUK nede og dernæst trykke og holde Sluk nede indtil spørgsmålet Genstart i sikker tilstand vises. Tryk på OK.
  2. Når telefonen genstarter, åbner du Telefon-programmet og taster *#*#3424#*#*.
  3. Tryk på Accepter, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg én eller flere test, du vil udføre, og tryk så på Kør.
  5. Følg instruktionerne for at teste højttalere og mikrofon.
  6. Genstart telefonen for at forlade Sikker tilstand.