HTC U12 life‎

< < Menu

Hvordan sparer jeg på strømmen på batteriet?

Du kan få batteriet til at leve længere ved at følge nogle af disse tips:
  • I Indstillinger går du til Batteri for at se oplysninger om batteriforbrugsmønsteret for de forskellige programmer.
  • Brug programmet Boost+ til at overvåge, om der er uregelmæssige aktiviteter på telefonen, som er håndteret, eller som du skal stoppe. Dette program optimerer også systemets ressourcer for at spare på batteriet, mens du bruger dine yndlingsprogrammer.
  • Når du bruger tilbehør med en USB-forbindelse, bør du huske at trække stikket ud af telefonen, når du ikke bruger tilbehøret. Det kan fortsætte med at bruge strøm fra batteriet, når det er tilsluttet telefonen.
  • Du kan aktivere forskellige batteribesparende funktioner på telefonen som fx Batterisparer eller Batterioptimering.