HTC U12 life‎

< < Menu

Hvordan kan jeg sikkerhedskopiere mine billeder og videoer?

Du kan sikkerhedskopiere billeder og videoer fra din telefon til din Google-konto. Det gør du ved at bruge Google Billeder til at synkronisere dine lokale og online album.
Vigtigt: Før du kan synkronisere dine billeder og album, skal du først logge på din Google-konto. Du kan læse mere i brugervejledningen og vores trin-vejledninger.

Sikkerhedskopier billeder med Google Billeder

1. Åbn programmet Billeder.
  2. Hvis dette er første gang, du åbner Billeder, skal du aktivere indstillingen Sikkerhedskopier og synkroniser og derefter trykke på Bekræft.
  3. Hvis du blot vil sikkerhedskopiere bestemte mapper på telefonen som fx Downloads eller Skærmbilleder, trykker du på Drawer button > Indstillinger > Sikkerhedskopier og synkroniser > Sikkerhedskopier enhedsmapper. Vælg mapperne for at synkronisere.