Songteksten weergeven

Zo dol op een nummer dat je wilt meezingen? De HTC Desire 628 dual sim geeft je muziek een extra kick met songteksten en visualiseringen.
Belangrijk: Om op gegevensgebruik te sparen, moet je verbinding maken met een Wi‍-Fi-netwerk bij het downloaden van teksten. Selecteer in de muziekinstellingen Alleen Wi-Fi.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Muziek.
  2. Ga naar het nummer dat je wilt horen en tik er op.
  3. Veeg naar het tabblad Visualizer om de teksten te volgen. Songteksten verschijnen op het scherm als inhoud is gedownload.
    Tip: Wil je een ander beeld voor je muziek? Tik op > Scène en selecteer een scène. Als je wilt dat de scène voor elk nummer verandert, selecteer je Willekeurig.
  4. Tik op het scherm om de teksten op volledig scherm weer te geven.
  5. Om naar een ander deel van het nummer te springen, tik je op het scherm zodat de voortgangsbalk verschijnt. Sleep je vinger over de voortgangsbalk of houd of ingedrukt.
Opmerking: Niet alle talen worden ondersteund.