Een vierde navigatieknop toevoegen

Je kunt een vierde navigatieknop toevoegen om gemakkelijker het scherm uit te schakelen, automatisch draaien te wisselen, enzovoort.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Aanpassen.
  2. Tik op Navigatieknoppen wijzigen.
  3. Tik op een vierde navigatieknop om deze toe te voegen. Als je slechts drie navigatieknoppen wilt gebruiken, moet je er voor zorgen dat geen enkele optie voor de vierde knop is geselecteerd.
  4. Tik op Gereed om de aanpassingen op te slaan en toe te passen.