De achtergrond van schermblokkering wijzigen

Gebruik een foto die je met de camera hebt genomen als achtergrond van het vergrendelscherm.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Aanpassen.
  2. Tik onder Thema's op Thema wijzigen of bewerken.
  3. Tik op > Volgende > Bewerken > Andere achtergronden.
  4. Schuif naar de miniatuurweergave Scherm blokkeren, tik op Achtergrond wijzigen, en kies vervolgens een bron voor je achtergrond.
  5. Tik op > Voorbeeld > Voltooien.
  6. Voer een titel voor het thema in en zorg ervoor dat de optie Dit thema nu toepassen wordt geselecteerd. Tik vervolgens op OK.