Auto Selfie gebruiken

Blijf stilstaan om een auto selfie te maken, of glimlach! Je hoeft deze optie alleen maar in te schakelen in de camera-instellingen.
  1. Tik in het beginscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  2. Ga naar de modus Selfie. Raadpleeg Een vastlegmodus kiezen om te zien hoe je tussen verschillende opnamemodi wisselt.
  3. Tik in het zoekerscherm op om de camera-opties te openen.
  4. Tik op > Camera opties.
  5. Selecteer de optie Auto Selfie en druk op .
  6. Poseer en plaats jezelf op het zoekerscherm.
  7. Om je selfie automatisch te nemen, kijk je naar de camera op de voorkant en dan:
    • Sta stil tot het witte vak groen wordt op het zoekerscherm.
    • Of glimlach naar de camera. Houd de glimlach een paar seconden aan tot de foto is genomen.