HTC Desire 650‎

< < Menu

Starta om HTC Desire 650 (Mjuk omstart)

Om HTC Desire 650 kör långsammare än normalt, slutar svara på kommandon eller har ett program som inte fungerar korrekt, kan du försöka med att starta om telefonen och se om det löser problemet.

1. Om skärmen är avstängd trycker du på STRÖM-knappen för att slå på den igen.
  2. Tryck på och håll in STRÖM-knappen och tryck sedan på Starta om.

HTC Desire 650 svarar inte?

Om HTC Desire 650 inte svarar när du trycker på skärmen eller knapparna kan du ändå starta om den.
Tryck och håll ner STRÖM- och VOLYM NER-knapparna i minst 12 sekunder. HTC Desire 650 startar om automatiskt.