HTC Desire 650‎

< < Menu

Använda Android Backup-tjänsten

Från och med Android 6.0 använd Android Backup-tjänsten för att säkerhetskopiera din HTC-telefon till Google Drive.

Denna tjänst kan säkerhetskopiera och återställa följande:

Appdata
  • I HTC-appar, innehåller appdata kontakter som lagras på HTC Desire 650, samtalshistorik, Klocka och Väder lista över städer och e-postkonton.
  • Data från appar från tredje part kan också sparas i säkerhetskopian, beroende på inställningar från app-utvecklaren.
Inställningar Dessa inkluderar ringsignaler, rutnätsstorlek och sorteringsordning på Program-skärmen, Wi‍-Fi nätverk och lösenord samt vissa enhetsinställningar.

När automatisk säkerhetskopiering har aktiverats, kommer Android Backup-tjänsten att regelbundet säkerhetskopiera din telefon till en privat mapp i Google Drive. Automatisk säkerhetskopiering sker varje dygn när telefonen är i viloläge, laddas och är ansluten till ett Wi‍-Fi-närverk.

Säkerhetskopierad data kommer inte att räknas in i din Google Drive lagringskvot. Stora filer eller filer som app-utvecklare har valt att utesluta från tjänsten kommer inte att säkerhetskopieras.

Obs!: Återställning av bakgrundsbilden från din gamla telefon kan bero på skärmupplösningskompatibilitet mellan din gamla telefon och HTC Desire 650.

Säkerhetskopiera HTC Desire 650

Säkerhetskopiera automatiskt HTC Desire 650 till Google Drive så du kan återställa innehåll såsom appdata och inställningar när det behövs.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Säkerhetskopiering och återställning.
  2. Tryck på Säkerhetskopiera min data.
  3. Tryck på På/Av-knappen för att slå på den och sedan på .
  4. Kontrollera Automatisk återställning är påslagen.

Detta möjliggör att ett programs data och inställningar sparas genom Android Backup-tjänsten för att återställas när du installerar programmet på HTC Desire 650.

Tips: För att välja ett annat backupkonto än ditt primära Google-konto, tryck på Backupkonto och välj sedan ett annat Google-konto. Du kan även trycka på Lägg till konto för att lägga till ett nytt Google-konto för din säkerhetskopia.