HTC Desire 650‎

< < Menu

Hantera oregelbunden aktivitet för hämtade program

Boost+-programmet kan kontrollera om det finns oregelbunden aktivitet från ett hämtat program som kan påverka telefonens prestanda. När en oregelbunden aktivitet upptäcks, kan du välja att stoppa den. Eller så kan du även avinstallera det hämtade programmet via Boost+-programmet.
Viktigt: Du kan endast avinstallera de program som du har hämtat.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Boost+.
  2. Tryck på Hantera program.
  3. Gör något av följande:
    • För att avinstallera program som du inte behöver, välj en eller flera program under fliken Program och tryck sedan på .
    • Gå till fliken Avvikande aktiviteter för att se om det finns oregelbunden aktivitet. Om så är fallet tryck på den och välj en åtgärd.