HTC Desire 650‎

< < Menu

Montera bort minneskortet

Om du vill ta ut minneskortet medan HTC Desire 650 är på måste du först montera bort minneskortet så att filerna på minneskortet inte skadas eller korrumperas.
Viktigt: Om minneskortet används som internminne och det finns program på kortet, kommer du inte att kunna öppna dessa program efter att ha tagit bort kortet.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Lagring.
  2. Gör ett av följande:
    • Om minneskortet visas under Flyttbar lagringsenhet tryck på > Mata ut bredvid kortnamnet.
    • Om minneskortet visas under Interminne, tryck på kortnamnet och sedan på Mata ut.