HTC Desire 650‎

< < Menu

Typ av lagringsutrymme

Från och med Android 6.0 finns det vissa förändringar vad gäller hur och var hämtade program och dess data kan sparas.

Telefonens lagringsutrymme

Det här är det interna minnet som innehåller Android system, förinstallerade program, e-post, textmeddelanden och cachad data från program. Du kan också installera program som du har hämtat, samt spara bilder, videor och skärmdumpar i detta minne.

Minneskort

Använd minneskortet som ett flyttbart lagringsutrymme för att lagra och komma åt din media och andra filer på HTC Desire 650 eller en annan Android-telefon, eller konfigurera det som en förlängning av internminnet. Se Ska jag använda minneskortet som flyttbar lagringsenhet eller internminne?.

Relaterade guider