HTC Desire 650‎

< < Menu

Få direktinformation med Google-programmet.

Vill du kontrollera vädret eller din pendlingstid innan du startar dagen? Google-programmet ger snabb och uppdaterad information som är viktigt för dig — allt utan att söka.
Beroende på var du befinner dig, tid på dygnet, och tidigare Google-sökningar visar Google-programmet informationskort som omfattar:
  • Dagens väder och väderprognosen för kommande dagar.
  • Trafikförhållandena för din väg till arbetet eller för din pendling hem.
  • Vägbeskrivning och restid för ditt nästa möte.
  • Nästa tåg/buss som ankommer på perrongen/busshållplatsen.
  • Ditt favoritlags poäng och statistik medans du njuter av matchen.

För att öppna Google-programmet från startsidan trycker du på och sedan på Google. Eller tryck på Google sökfält-widgeten när den blir tillgänglig.

Obs!: Få den senaste uppdateringen från Google Play för att njuta av Google-programmets nya och förbättrade funktioner.

Ställa in Google-programmet

Viktigt: Innan du ställer in Google-programmet:
  • Se till att du är inloggad på ditt Google-konto.
  • Slå på platstjänster och se till att du har en Internetanslutning.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Google.
  2. Tryck på Komma igång. Eller om du har redan ställt in Google-programmet på HTC Desire 650 och stängt av det trycker du på Komma igång > Konfigurera.
  3. Läs informationsskärmen och tryck sedan på Ja, jag är med. Google programmets informationskort så att de börjar visas på Google sökskärmen.
  4. Svep uppåt på skärmen för att se alla tillgängliga informationskort.
  5. För att avfärda ett kort, svep det till höger.
Beroende på den information som du har möjlighet att dela ut, kommer fler informationskort att visas på Google-sökskärmen när du använder HTC Desire 650 för att söka på webben, skapa möten, ställa in påminnelser med mera.

Ändra kortinställningar

Du kan enkelt anpassa inställningarna för Google-programkortet så att de passar dina informationsbehov. Du kan till exempel ändra väderenheter i Väder-kortet eller ditt transportläge i Trafik-kortet.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Google.
  2. Gör något av följande:
    • För att ändra inställningarna för ett visst kort, tryck på och sedan på en åtgärd.
    • För att ändra specifik information såsom din jobbadress, idrottslag eller aktier du följer trycker du på och sedan på Anpassa flödet. Välj informationen som du vill ändra.

Ställa in påminnelser i Google-programmet

Skapa påminnelser i Google-programmet är ett enkelt sätt att hålla reda på aktiviteter. Du kan ställa in tids- eller platsbaserade påminnelser. När påminnelsetiden är inne eller när du har kommit till den angivna platsen, visar Google-programmet Påminnelse-kortet i Google sökskärmen och aviserar dig med ett meddelande.
Obs!: Funktionen är kanske inte tillgänglig för alla språk.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Google.
  2. Tryck på och sedan på Påminnelser.
  3. Tryck på .
  4. Ange titel för påminnelsen, som t.ex. den uppgift du vill bli påmind om.
  5. Välj Tid för att ställa in en tidsbaserad påminnelse eller Plats för att ställa in en platsbaserad påminnelse.
  6. Ställ in påminnelsetid eller platsinformation.
  7. Tryck på .

När tiden för påminnelsen är aktuell eller när du har befinner dig på platsen, visas Påminnelse-kortet på Google-sökskärmen. Du kan sedan välja att avvisa eller snooza påminnelsen.

Stänga av Google programmets kortflöde

1. Startsidan tryck på > Inställningar > Google.
  2. Tryck på Sök och nu > Ditt flöde.
  3. Tryck på knappen bredvid Stäng av flödet och sedan på Stäng av.