HTC Desire 650‎

< < Menu

Ta selfies med röstkommandon

Du kan enkelt ta foton eller spela in video-selfies med hjälp av enkla röstkommandon. Du behöver bara aktivera den här funktionen i kamerans inställningar.
Obs!: Funktionen är kanske inte tillgänglig för alla språk.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Växla till läget Selfie-foto eller Selfie-video. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  4. Tryck på Inställningar > Kameraalternativ.
  5. Välj alternativet Ta foto med röst och tryck sedan utanför den utskjutbara menyn för att stänga den.
  6. Posera och rama in dig själv i sökaren.
  7. Titta på den främre kameran och sedan:
    • Säg Fota för att ta en fotoselfie.
    • Säg Starta video för att spela in en videoselfie.
Tips: Du kan även använda röstkommandon med huvudkameran. Växla till Foto-läge och välj sedan alternativet Ta foto med röst i kamerans inställningar.