HTC Desire 650‎

< < Menu

Använda Auto-Selfie

Håll still för att ta en automatisk selfie—eller bara le! Du behöver bara aktivera den här funktionen i kamerans inställningar.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Växla till läget Selfie-foto. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  4. Tryck på Inställningar > Kameraalternativ.
  5. Välj alternativet Auto-selfieläge och tryck sedan utanför den utskjutbara menyn för att stänga den.
  6. Posera och rama in dig själv i sökaren.
  7. Ta din selfie automatiskt, titta på den främre kameran och sedan:
    • Håll stilla tills den vita rutan blir grön i sökaren.
    • Eller le mot kameran. Håll kvar ditt leende i några sekunder tills bilden har tagits.