HTC Desire 650‎

< < Menu

Bild-lägesinställningar

Du kan ändra inställningarna för vissa bild-lägen såsom Foto- eller Video-läge. För att ändra inställningarna välj ett läge och tryck sedan på för att visa och välja tillgängliga inställningar för läget.
Läge Inställning Beskrivning

Foto

Selfie-foto

Växla mellan tidsinställningar för att ställa in självutlösaren eller stänga av självutlösaren. Se Ta foton med självutlösaren för mer information.

Foto

Selfie-foto

Ställa in fotokvalitet och bildformat. Se Ställa in fotokvalitet och storlek för mer information.

Video

Selfie-video

Ställa in videokvalitet. Se Ställa in videoupplösningen för mer information.
Selfie-foto Slå på och stäng av Live Makeup. Se Tillämpa retusch på hud med Live Makeup för mer information.