HTC Desire 650‎

< < Menu

Redigera ditt tema

Efter att ha tillämpat ett tema kan du mixa och matcha delar från andra teman som t.ex. ljud, ikoner, bakgrunder.
Viktigt: För att mixa och matcha teman måste du först hämta temakomponenter från Teman-butiken.
  1. Tryck på och håll ned ett tomt utrymme på en widgetpanel.
  2. Tryck på Redigera aktuellt tema.
  3. Tryck på någon av de kategorierna som du vill ändra.
  4. Tryck på ett objekt i kategorin. Om kategorin är tom, tryck på bredvid kategorinamnet och välj en av samlingarna att välja från.
  5. Tryck på Hämta för att hämta innehållet och seden på Verkställ för att tillämpa ändringen på ditt nuvarande tema.
  6. Tryck på tills du ser förhandsgranskningsskärmen. Fortsätt utföra ändringar tills du är nöjd med resultatet.
  7. Tryck på Spara kopia för att spara ditt nya tema, eller tryck på Spara om du redigerar ett kopierat tema.