HTC Desire 650‎

< < Menu

Skapa ditt eget tema

Du kan skapa och anpassa ditt eget tema och till och med dela det till andra för nedladdning.
  1. Tryck på och håll ned ett tomt utrymme på en widgetpanel.
  2. Tryck på Ändra tema.
  3. Tryck på > Välj bild för startsida för att ställa in huvudbakgrund för ditt tema.
  4. Välj en bild från telefonen eller ta ett foto med Kamera.
  5. Flytta eller förstora beskärningsrutan till den del av bilden som du vill inkludera.
  6. Beskär och spara bilden.
  7. Tryck på Nästa.
  8. Svep uppåt eller neråt till den förinställda stil som ska väljas för ditt tema.
  9. Du kan:
    • Tryck på Nästa om du inte vill anpassa temat ytterligare.
    • Tryck på Redigera, tryck sedan på den kategori som du vill anpassa och experimentera med inställningarna tills du är nöjd.

Tryck på Förhandsgranskning för att se hur temat kommer att se ut.

10. Tryck på Avsluta, ange sedan namn för temat och tryck på OK för att spara det.

För att använda temat efter att ha sparat det, se till att du har valt alternativet Tillämpa detta tema nu.