HTC Desire 650‎

< < Menu

Andra sätt att få kontakter och annat innehåll

Det finns olika sätt att lägga till kontakter och annat innehåll till HTC Desire 650.
Synkronisera med din dator

Använd HTC Sync Manager för att synkronisera kontakter, dokument, spellistor osv. mellan HTC Desire 650 och din dator som kör operativsystemet Windows eller OS X.

Du kan också använda det för att överföra din iTunes-säkerhetskopia som innehåller kontakter, meddelanden och annat innehåll från en iPhone från datorn till HTC Desire 650.

Google-konto Google-kontakter importeras till HTC Desire 650 efter att du har loggat in på ditt Google-konto. Du kan även skapa fler Google-kontakter direkt från HTC Desire 650.
Sociala nätverkskonton Logga in på dina sociala favoritnätverk för att synkronisera kontaktinformation från dem.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC Desire 650 synkroniserar dina arbetskontakter från Microsoft Exchange ActiveSync Server på din arbetsplats.
Outlook.com-konto Synkronisera personliga kontakter från ditt Microsoft Outlook.com-konto.
Telefonkontakter Du kan skapa kontakter lokalt på HTC Desire 650, om du inte föredrar att spara dem på dina konton online.
nano-SIM-kort Kopiera alla dina nano-SIM-kontakter till HTC Desire 650.