HTC Desire 650‎

< < Menu

Minneskort

Använd ett minneskort för att lagra dina foton, videoklipp och musik. När du behöver frigöra utrymme på telefonminnet kan du även flytta vissa program till minneskortet, om programmen i fråga stöder denna funktion.
Obs!: Minneskortet är ett tillbehör som säljs separat.

Sätta i minneskortet

1. Öppna luckan för kortplatsen med din tumme eller ett finger.
  2. Med HTC Desire 650 vänd nedåt, sätt i ett microSD i minneskortplatsen med guldkontakterna vända uppåt och mot facket.
  3. För att stänga luckan, skjut in plasthaken i sidan och tryck sedan på luckan tills den klickar på plats.

Montera bort minneskortet

Om du vill ta ut minneskortet medan HTC Desire 650 är på måste du först montera bort minneskortet så att filerna på minneskortet inte skadas eller korrumperas.
Viktigt: Om minneskortet används som internminne och det finns program på kortet, kommer du inte att kunna öppna dessa program efter att ha tagit bort kortet.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Lagring.
  2. Gör ett av följande:
    • Om minneskortet visas under Flyttbar lagringsenhet tryck på > Mata ut bredvid kortnamnet.
    • Om minneskortet visas under Interminne, tryck på kortnamnet och sedan på Mata ut.

Ta bort minneskortet

1. Öppna luckan för kortplatsen med din tumme eller ett finger.
  2. Tryck på minneskortet för att mata ut det från kortplatsen.
  3. För att stänga luckan, skjut in plasthaken i sidan och tryck sedan på luckan tills den klickar på plats.