HTC Desire 650‎

< < Menu

nano-SIM-kort

HTC Desire 650 använder ett nano-SIM-kort.
Använd endast ett standard nano-SIM-kort. Isättning av ett modifierat kort som är tjockare än ett vanligt nano-SIM-kort kan göra att kortet inte passar ordentligt eller medföra skador på kortplatsen.

Sätta i ett nano-SIM-kort

1. Kontrollera att HTC Desire 650 är avstängd och håll den stadigt med framsidan vänd nedåt.
  2. Öppna luckan för kortplatsen med din tumme eller ett finger.
  3. Dra ut kortfacket från nano-SIM plats.
  4. För in ett nano-SIM-kort på kortplatsen med kortets guldkontakter vända uppåt och det avfasade hörnet vänt utåt.
  5. När du sätter tillbaka facket, se till att det är vänt uppåt så att nano-SIM-kortet inte ramlar ut. Tryck facket hela vägen in i kortplatsen.
  6. Stäng luckan för kortplatsen. Tryck nedifrån och upp mot luckans övre del för att låsa den på plats.

Ta bort ett nano-SIM-kort

Viktigt: Stäng av HTC Desire 650 innan du tar ut kortet.
  1. Öppna luckan för kortplatsen med din tumme eller ett finger.
  2. Dra ut facket för nano-SIM-kortplatsen och ta ut nano-SIM-kortet.
  3. Skjut in facket på telefonens sida och tryck sedan in luckan för kortplatsen uppifrån och ned för att låsa den på plats.