HTC Desire 650‎

< < Menu

Programvaru- och appuppdateringar

Med HTC Desire 650 kan du få programuppdateringar för senaste prestandaförbättringar, buggfixar och säkerhetsförbättringar så snart de är tillgängliga.

Ladda ned och installera de senaste uppdateringarna för HTC och andra appar från Google Play för att få nya och förbättrade funktioner. Vissa HTC-appar som inte är förladdade i vissa telefoner kan också laddas ned från Google Play.

Obs!: Informationen i den här handboken kanske inte är helt uppdaterad om det finns nyare programvaru- eller appuppdateringar tillgängliga.