Screen Capture Tool

< < Menu

Een schuivende schermopname vastleggen

Leg die lange berichtenbundel, webpagina of artikel vast als één schermopname.
  1. Voer een van de volgende acties uit op het scherm dat je wilt vastleggen:
    • Op telefoons met de Navigatiebalk op het scherm, veeg je naar het tweede venster en tik je vervolgens op Screenshot button.
    • Op telefoons met drukgevoelige knoppen, zoals HTC U12+, houd je de AAN/UIT-knop ingedrukt totdat de telefoon trilt, en tik vervolgens op Home button op de Navigatiebalk terwijl je nog steeds de AAN/UIT-knop ingedrukt houdt.
    • Op telefoons zoals HTC U11 en eerdere modellen, houd je tegelijkertijd AAN/UIT en VOLUME OMLAAG ingedrukt.
    De telefoon legt het scherm vast.
  2. Tik onderaan op het scherm op Scrollen.
  3. Blijf tikken op Scrollen om door te gaan met het vastleggen van de resterende scherminhoud.
    Tip: Selecteer de miniatuurafbeelding om een idee te hebben hoe lang de schermopname is.
    Screen showing how to capture long pages with the scroll capture feature.
  4. Tik op Bewerken om de tekst op de schermopname te tekenen of in te voeren. Wanneer je tekent, sleep je je vinger op de schuifbalk om omhoog en omlaag te scrollen in de schermopname.
    Screen showing the scroll bar for navigating long screen captures and how to draw on a screen shot.
  5. Tik als je klaar bent op Delen of Opslaan.