Screen Capture Tool

< < Menu

Info over HTC-tool voor schermopname

Gebruik de HTC-tool voor schermopname om meer dan alleen maar de gewone schermopname vast te leggen.
Opmerking:
  • De helpinhoud hier is gebaseerd op de volgende app-versie: 1.00.1x.
  • De HTC-tool voor schermopname kan worden gedownload van Google Play Store als deze niet vooraf is geïnstalleerd op je telefoon. Deze app is beschikbaar voor download in HTC U11 en latere telefoonmodellen.
  • Sommige functies, zoals schermopname, zijn mogelijk niet beschikbaar op alle telefoons.

Met de HTC-tool voor schermopname, kun je het volgende doen:

• Lange webpagina's, berichtenthreads of documenten vastleggen in één schermopname.
  • Een geselecteerde gebied van het scherm vastleggen.
  • Items markeren door erop te tekenen of tekst toe te voegen aan de schermopname.
  • De schermacties opnemen.
  • Je kunt je schermopname gemakkelijk delen na het vastleggen ervan.

Nadat je een schermopname hebt vastgelegd, verschijnt de HTC-tool voor schermopname onderaan op het scherm.

Screen showing the HTC Screen capture toolbar.