HTC Sync Manager

< < Menu

Hoe herstel ik een back-up van mijn computer naar mijn telefoon? (Android 8 en ouder)

1. Sluit je telefoon aan op de computer.
  2. Klik in HTC Sync Manager op Begin > Overdracht en back-up.
  3. Klik onder Back-up en Herstellen op Herstellen.
  4. Selecteer een back-up om mee te herstellen.
  5. Kies of je bestaand materiaal op je telefoon wilt vervangen door het materiaal in het back-upbestand.
  6. Klik op Nu herstellen.
  7. Als het back-upbestand een wachtwoord heeft, typ je het wachtwoord en klik je op OK.
  8. Nadat de back-up is hersteld, kun je kiezen of je het back-upbestand wilt behouden of van de computer verwijderen.
Opmerking: In telefoonmodellen met Android 5.0 of ouder, kun je het Meldingenvenster open schuiven en vervolgens tikken op Beginscherm hersteld voor het toepassen van je gepersonaliseerde opmaak van het Beginscherm op je telefoon.