File Manager

< < Menu

Bestanden en mappen beheren op een extern USB-station

Als je telefoon externe USB-opslag ondersteunt, kun je de bestanden en mappen erop weergeven en beheren.
  1. Open de app Bestandsbeheer.
  2. Sluit een USB-adapter aan op je telefoon en je externe USB-station.
  3. Je kunt daarna het volgende doen:
    • Op telefoonmodellen met Android 6 of later: Je ziet een pop-upvenster met de instructies voor het verlenen van toegang aan de USB-opslag. Tik op Volgende en vervolgens op Gereed om het pop-upvenster te sluiten. Tik op > Interne opslag weergeven. Tik op Drawer button, vervolgens op de naam van je USB-schijf en dan op Selecteren. Veeg in het hoofdscherm Bestandsbeheer naar het tabblad USB-opslag en ga vervolgens naar het bestand of de map die je wilt openen.
    • Op telefoonmodellen met Android 5 Lollipop: Open de app Bestandsbeheer en veeg vervolgens naar het tabblad USB-opslag. Ga naar het bestand of de map die je wilt openen.