File Manager

< < Menu

Bestanden en mappen kopiëren naar de geheugenkaart

Als je een geheugenkaart hebt geplaatst in je telefoon, kun je HTC Bestandsbeheer gebruiken voor het organiseren van de bestanden en mappen die erop zijn opgeslagen.
  1. Zorg ervoor dat een geheugenkaart is geplaatst in je telefoon.
  2. Open de app Bestandsbeheer.
  3. Veeg naar het tabblad Verwijderbare opslag.
  4. Je kunt het volgende doen:
    • Tik op > Map maken om een nieuwe map aan te maken.
    • Selecteer een of meerdere bestanden of mappen om te kopiëren naar een andere bestemming en tik vervolgens op Kopiëren of Verplaatsen naar. Ga naar de locatie waar je de gekopieerde items naartoe wilt verplaatsen en tik vervolgens op Plakken.
    Opmerking: Op telefoonmodellen met Android 6 of later, zie je een pop-up met de instructies voor het verlenen van schrijftoegang tot een verwisselbare opslag. Tik op Volgende en vervolgens op Gereed om het pop-upvenster te sluiten. Tik op > Interne opslag weergeven. Tik op Drawer button, vervolgens op de naam van je geheugenkaart en dan op Selecteren.
  5. Bij het aanmaken van een nieuwe map voer je de naam in en tik je vervolgens op OK.