Boost+

< < Menu

Stroomoptimalisatie gebruiken voor je apps

Optimaliseer de prestatie van geïnstalleerde apps en help bij het verlengen van het batterijvermogen van je telefoon met gebruik van Stroomoptimalisatie.
  1. Tik in het beginscherm op All apps button en vervolgens op Boost+.
  2. Tik op Stroomoptimalisatie.
  3. Tik in het scherm Stroomoptimalisatie op een app onder Niet geoptimaliseerd voor het bekijken van de beschikbare optimalisatie-opties:
    • Tik op Optimalisatie achtergrond om te stoppen dat de app op de achtergrond wordt uitgevoerd wanneer het niet wordt gebruikt.
    • Tik op Optimalisatie voorgrond voor het optimaliseren van de schermresolutie van je telefoon tijdens het gebruik van de app.
    • Tik op Optimalisatie cloud voor het optimaliseren van het CPU- en GPU-gebruik van je app gebaseerd op de beschikbare gegevens in de cloud.
    Opmerking: Beschikbare optimalisaties kunnen variëren per app.

Apps beheren die achtergrondoptimalisatie gebruiken

Na het isnchakelen van achtergrondoptimalisatie in een app, kun je instellen dat de app Boost+ het uitvoeren op de achtergrond van ongebruikte apps automatisch stopt. Raadpleeg Stroomoptimalisatie gebruiken voor je apps om dit in te schakelen.
  1. Onder Optimaliseren tik je op de app waar Optimalisatie achtergrond is toegepast, en tik vervolgens op .
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Tik op Altijd stoppen om altijd te stoppen dat de app op de achtergrond wordt uitgevoerd wanneer het niet wordt gebruikt.
    • Je kunt standaard tikken op Het stoppen na 3 dagen zonder gebruik om te stoppen dat de app op de achtergrond wordt uitgevoerd wanneer het een bepaalde tijdsperiode niet wordt gebruikt.
  3. Voor het wijzigen van de automatische stopperiode voor Optimalisatie achtergrond, tik je op Knop meer opties > Automatisch stoppen inplannen, en kies vervolgens hoe lang een app ongebruikt kan blijven voordat het uitvoeren ervan op de achtergrond automatisch wordt gestopt.