Denne fortrolighedspolitik ("Politik") beskriver, hvordan HTC Corporation og vores relaterede virksomheder ("HTC" eller "vi/vores/os") indsamler, bruger og deler personoplysninger, som vi indsamler fra dig som bruger af HTC's websteder, enheder, programmer og tjenester (fællesbetegnelse "Tjenester"). HTC bestræber sig på at overholde alle love, der gælder for vores håndtering af oplysninger, vi indsamler om dig. Denne politik er underlagt love, der kan være strengere end som beskrevet her. Udtrykket "relaterede virksomheder" betyder HTC Corporation, HTC America, Inc., HTC Europe Ltd. Inc og virksomheder, der er associeret med HTC, der indsamler og behandler dine personoplysninger i landene, du befinder dig i.

Vi kan tilføje eller ændre denne politik med andre bemærkninger. Vi vil muligvis også offentliggøre forskellige fortrolighedspolitikker for nogle tjenester, og når vi gør det, gælder denne politik ikke længere. Hvis relevant, gælder der separate politikker for oplysninger, der indsamles fra din enhed via Tell HTC Usage (Fortæl om brug af HTC) og Tell HTC Error Reporting (Fortæl om HTC fejlrapportering).

Du har ret til at protestere mod, at vi bruger, deler eller udfører nogen former for aktiviteter med dine personoplysninger (under visse omstændigheder), herunder mod at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring (dvs. du modtager e-mails fra os, der oplyser dig om andre tjenester, som vi mener kan have din interesse, eller du kontaktes vedrørende forskellige potentielle tilbud). Du kan altid kontakte os med oplysningerne i kontaktafsnittet ovenfor for yderligere oplysninger og udøvelse af denne ret, hvor det er relevant.

BEMÆRK: Din teleudbyder, udbyder af dit mobiloperativsystem og/eller tredjepartsprogrammer, værktøjslinjer, tjenester, "plug-ins", sociale medier og websteder indsamler, bruger og deler muligvis også oplysninger om dig og din enhed, og hvordan du bruger den. HTC's fortrolighedspolitikker dækker ikke over nogen tredjeparter, deres produkter, handlinger eller tjenester. HTC styrer ikke, hvordan tredjeparter indsamler, bruger eller beholder dine data. For oplysninger om tredjepartspraksis til beskyttelse af personoplysninger, bedes du kontakte dem vedrørende deres fortrolighedspolitik. Download, brug og forbind kun til programmer fra anerkende tredjeparter.

  1. OPLYSNINGER, DU GIVER TIL OS

    Når du bruger vores tjenester, giver du os muligvis oplysninger, både online og offline, som f.eks.: dit navn, din e-mailadresse, gadenavn, telefonnumre, faxnummer, fødselsdato, enhedsidentifikatorer, placeringsdata, oplysninger om din teleudbyder, billeder, videoer og demografi (køn, virksomhed eller organisationsnavn, erhverv, sprogpræference, by, land, postnummer, områdekode, tidszone, osv.). Hvis du køber Tjenester af os, gemmer vi muligvis også dit kreditkortnummer eller andre betalingsoplysninger, hvis det kræves. Vi beholder og tilknytter muligvis også alle oplysninger, du giver os, samt oplysninger, der indsamles fra andre kilder, herunder de sociale konti, du vælger at forbinde med din brug af Tjenesterne, eller med oplysninger, vi modtager fra andre virksomheder.


  2. OPLYSNINGER, VI AUTOMATISKT INDSAMLER

    Når du bruger Tjenesterne, indsamler vi automatisk nogle oplysninger. Vi indsamler muligvis oplysninger om din brug af, og aktivitet på, vores Tjenester. Når du besøger vores websteder, indsamler vi muligvis automatisk oplysninger, som f.eks. dit operativsystem, internetprotokol-adresse (IP-adresse), adgangstider, browsertype og sprog og hvilket websted, du besøgte, før du besøgte vores websted. Når du bruger vores enheder, skal du downloade og bruge vores programmer, eller åbn Tjenesterne fra din enhed. Vi gemmer muligvis også oplysninger relateret til din enhed og din brug af vores programmer og tjenester. F.eks. gemmer vi muligvis datoen, du aktiverer din enhed, din placering, telefonnummer, enhedstype, serienummer, enhedsidentifikatorer (f.eks. IMEI, MEID, serienummer, CID, MID og MCC ID-nummer eller SIM-kortnummer), hvilke slags mobiloperativsystemer du bruger på din enhed og deres version, programmer og software, som du installerer og bruger, og hvordan du bruger dem, indholdet, du ser eller bruger, og tidsstemplede logfiler med dine dataudvekslinger.

    Hvis du bruger Tjenesterne til at sikkerhedskopiere og gemme enhedens data og indhold med en uafhængig tredjepartsudbyder, indsamler vi visse oplysninger, som vi skal bruge til at gendanne dine data og indholdet på din enhed. Dette kan f.eks. være enhedens indstillinger og navne på filer og programmer, som du ønsker at sikkerhedskopiere.Vi gemmer muligvis også oplysninger om dig ved brug af web-beacons, cookies, lokalt delte objekter (LSO'er) og lignende metoder, som beskrevet i vores politik for cookies. Vi forbinder muligvis automatisk nogen af de oplysninger, vi indsamler om dig, med disse metoder, til oplysninger, du giver os og andre oplysninger, vi indsamler om dig i overensstemmelse med denne politik.

    I USA: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/ settings_manager.html#117118
    I EU: http://www.youronlinechoices.com/

    Brugsdata og fejlrapportering. Udover de oplysninger, vi automatisk indsamler som beskrevet ovenfor, indsamler vi muligvis mere detaljerede afidentificerede data om din enhedsbrug og fejlrapportdata om din enhed (tidligere kaldt Tell HTC Experience (Fortæl om din HTC-oplevelse) og Tell HTC Error Report (Fortæl om HTC-fejlrapport) på ændre enheder). Når du deltager i disse programmer, hjælper du os med at forstå, hvordan du bruger din enhed og forbedrer HTC's enheder og andre HTC-produkter og -tjenester fra vores betroede partnere. HTC vil muligvis igen identificere disse data, hvis det er relevant. F.eks. hvis du beder om teknisk support, vælger at bruge en bestemt HTC-tjeneste eller -program eller opretter en HTC-konto. Hvis du vil vide mere om brugs- og fejlrapportering på din enhed og/eller ønsker at ændre dit ønske om at deltage, skal du gå til "Indstillinger" på din enhed. Indstillinger for brugs- og fejldata påvirker ikke HTC's indsamling af afidentificerede aktiveringsdata eller data om bestemte HTC-programmer eller -tjenester, du vælger at bruge - herunder brug af en HTC-konto - og disse data er underlagt begrænsninger, der er beskrevet i denne politik.

    Andre - herunder tredjepartsanalysevirksomheder og tredjepartsreklameudbydere, som beskrevet i afsnittet nedenfor - indsamler muligvis også automatisk de samme eller lignende oplysninger om dig og din enhed, når du bruger Tjenesterne, herunder personligt identificerbare oplysninger om dine onlineaktiviteter over tid og på tredjeparternes websteder og programmer.


  3. OPLYSNINGER, VI INDSAMLER VIA TREDJEPARTER

    En del af vores HTC e-store drives af tredjeparter, såsom Digital River. Når du køber produkter i denne e-butik, accepterer du Digital River's vilkår og betingelser, som har en anden fortrolighedspolitik, der kan findes på deres websted. Digital River er en selvstændig datastyringsvirksomhed. Digital River deler visse brugertransaktionsdata med os, som vi bruger i salgsrapporter, så vi bedre kan analysere kundernes adfærd, eller vi bruger dem til andre legitime formål, som beskrevet i denne politik.

    Vedrørende andre oplysninger om reklamer bruger vi muligvis tredjepartsreklameudbydere til at vise reklamer i vores Tjenester. Vi kan også bruge tredjeparter til at levere eller hjælpe os med at levere HTC-mærkede reklamer til dig på tredjepartswebsteder. For at levere disse reklamer, indsamler tredjeparter automatisk visse oplysninger om dig og dine enheder og din brug af Tjenesterne. Disse oplysninger kan omfatte besøg på websteder og programmer fra HTC og andre, din IP-adresse, din internetudbyder og den browser, du bruger til at besøge vores websted. Tredjeparter indsamler muligvis oplysninger ved brug af cookies, som beskrevet i vores politik for cookies.

    HTC bruger muligvis oplysninger indsamlet via cookies fra tredjepart eller beacons i vores Tjenester eller e-mails med henblik på at vise bedre reklamer til dig på tredjepartswebsteder. Vi ved muligvis, hvornår du besøger HTC-webstedet, når du gennemser sådanne tredjepartswebsteder, og vi bruger de indsamlede oplysninger om dig til at vise målrettede reklamer i henhold til dine interesser i vores Tjenester eller tredjepartstjeneste.


  4. BRUG AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

    HTC bruger muligvis dine oplysninger, herunder personoplysninger, til følgende:

    Til at tilbyde ønskede tjenester eller udføre en kontrakt med dig
    • Til at tilbyde og levere produkter og tjenester, som du anmoder om.
    • Til at behandle en posttransaktion, som du har bedt om, f.eks. en refundering.
    • Til at sende dig oplysninger vedrørende dine anmodninger, forespørgsler og køb, herunder bekræftelser, fakturaer, tekniske meddelelser, opdateringer, sikkerhedsadvarsler og support- og administrative meddelelser.

    Når vi har dit samtykke
    Til at sende dig marketingkommunikation, herunder om konkurrencer, kampagner, belønninger, kommende arrangementer og nyheder om produkter og tjenester, der tilbydes af HTC og vores udvalgte partnere (vi gør dette efter dit eget ønske), og til at behandle og levere konkurrenceregistreringer og gevinster.

    Når vi har en berettiget interesse i at forbedre din kundeoplevelse og kvaliteten af de Tjenester, der leveres til dig:
    • Til at drive og forbedre vores websteder, produkter, tjenester og marketing.
    • Til at svare på dine kommentarer og spørgsmål, og til at give kundeservice.
    • Til at indsamle oplysninger for at kunne give dig en personlig og tilpasset oplevelse, indhold, markedsføring og anbefalinger i alle vores Tjenester (i overensstemmelse med dine valg i henhold til modtagelse af direkte marketingskommunikation).
    • For at sammenkæde eller kombinere dine personoplysninger med andre oplysninger, som vi får om din brug af andre HTC-tjenester og fra tredjeparter med det formål, vi beskriver i denne politik, bl.a. så vi kan forstå dig og dine behov og give dig anbefalinger, bedre service og tilpasset marketingskommunikation.
    • Til at filtrere indholdet der skal vises som en del af Tjenesterne.
    • Til at indsamle brugsstatistikker og andre statistikker og få indsigt i forbindelse med vores Tjenester.
    • Til at forhindre, undersøge og afholde bedragerisk, uautoriseret eller ulovlig aktivitet og sikre netværks- og informationssikkerhed, og
    • Til at gøre det muligt for dig at dele oplysninger og indhold, som du vælger at uploade via sociale medier (f.eks. hvis du vælger at uploade indhold på HTC-forummet eller andre programmer, kan andre muligvis se det i et sådant forum).

    Når vi har en juridisk forpligtelse
    • Til at beskytte, undersøge og afholde fra bedragerisk, uautoriseret eller ulovlig aktivitet.

    Hvis dine personoplysninger er nødvendige for at vi kan levere de ønskede tjenester til dig, hvilket vi oplyser dig om, inden vi indsamler oplysningerne. Hvis du afviser at give os disse oplysninger eller ikke ønsker, at vi behandler disse oplysninger, er det ikke muligt for os at levere sådanne anmodede tjenester til dig.

    Hvis du ikke ønsker, at vi behandler dine persondata til markedsføringskommunikation, eller hvis du tilbagetrækker dit samtykke, er vi i henhold til loven om databeskyttelse forpligtet til at indtaste de krævede data (navn, e-mailadresse) i vores interne e-mailsystem, så vi fortsat kan overholde dit ønske om behandlingen af dine persondata, eller tilbagetrækningen af dit samtykke. Vi bruger udelukkende dine blokerede data til dette formål.


  5. MERE OM PLACERINGSDATA

    Når du bruger bestemte tjenester, indsamler, behandler, gemmer og deler vi muligvis data om din præcise placering. Disse placeringsoplysninger kan indeholde enhedens geografiske placering i realtid. Disse oplysninger kan også indeholde navnene på de steder, hvor du vælger at "tjekke ind", så vi kan bestemme, logge eller dele din placering, de steder du markerer på et kort, din geografiske placering, datoer og andre metadata i billeder, som du har taget, ruter du har været på, hvor tæt er du på andre enheder, f.eks. Bluetooth-aktiverede enheder, Wi-Fi-routere og tjenester, der bruger disse enheder (f.eks. en butiks sporring af din placering til dataindsamling og markedsføringsformål) og hvilke datoer og tidspunkter, du har været på bestemte steder. HTC deler muligvis også dine placeringsdata med programudbydere, der viser, at de har de rigtige tilladelser. HTC tilknytter muligvis placeringsdata med personligt identificerbare eller identificerende oplysninger, såsom dit enheds-id og dine kontooplysninger. Vores tjenester indsamler muligvis også præcise placeringsdata i en afidentificeret form, og vi deler muligvis disse data med partnere og teleudbydere for at forbedre funktioner og tjenester.


  6. DELING AF PERSONOPLYSNINGER

    OPLYSNINGER, SOM DU DELER
    Tjenesterne giver dig muligvis mulighed for at forbinde og dele dine handlinger, kommentarer, indhold og oplysninger offentligt eller med valgte personer. Du opretter muligvis også forbindelse til og deler dine oplysninger på tredjeparts sociale medieplatforme, websteder, programmer og tjenester ("Tredjepartsdelingstjenester") via "plug-ins", widgets, knapper eller andre tredjepartsfunktioner, der er tilgængelige på eller forbundet med vores Tjenester. Vær opmærksom på dine egne personlige behov, når du vælger, hvem du skal forbinde med, og hvad du skal dele og offentliggøre. Vi kan ikke styre privatheden eller sikkerheden for de oplysninger, som du vælger at offentliggøre eller dele med andre. Vi kan heller ikke styre eller være ansvarlig for delingstjenester fra tredjeparter eller deres handlinger, herunder de data, som disse tredjepartsdelingstjenester indsamler fra dig og din enhed, eller hvordan de bruger sådanne data. Læs fortrolighedspolitikkerne i alle delingstjenester du bruger fra tredjeparter, så du forstår deres privatlivspraksis.


    OPLYSNINGER, SOM VI DELER
    Vi deler muligvis dine personoplysninger som følger, hvor det er lovligt:
    Når vi har dit samtykke. Vi deler dine personoplysninger med leverandører af reklamenetværk, når du har givet os dit samtykke. Vi deler også dine personoplysninger med samarbejdspartnere, når du har givet samtykke til dette. Vores partners brug af dine personoplysninger er underlagt deres fortrolighedspolitik.
    Med henblik på en forretningsaftale (eller forhandling om en forretningsaftale) om et salg eller overdragelse af hele eller en del af vores forretning eller aktiver. Virksomhedsaftaler kan omfatte enhver fusion, finansiering, erhvervelse eller konkurshandel eller -procedure.
    Til juridiske, beskyttelsesmæssige, sikkerhedsmæssige og sikkerhedsmæssige formål:
    • Til at kunne overholde love eller lovkrav, og til at kunne svare på lovmæssige anmodninger og juridiske processer
    • Til at beskytte HTC's rettigheder og ejendom, vores agenter, kunder og andre, herunder håndhævelse af vores aftaler, politikker og vilkår for brug, og beskyttelse af vores netværk og fysiske aktiver og/eller
    • i en nødsituation, herunder beskyttelse af vores medarbejders og agenter, vores kunder eller enhver anden person.
    Med tjenesteudbydere, der behandler personoplysninger som en del af deres tjenester til os, og som er omfattet af passende kontraktlige forpligtelser.
    Med trådløse teleudbydere til deres levering af tjenester til dig. Deres brug af dine oplysninger er underlagt deres fortrolighedspolitik.
    Vi deler muligvis indsamlede og afidentificerede data med andre til andre formål.

  7. HVOR VI OPBEVARER DINE OPLYSNINGER, OG OVERFØRSEL AF DINE OPLYSNINGER

    Oplysningerne, som vi indsamler, gemmes muligvis på din telefon eller på vores servere, og de overføres, gemmes og behandles muligvis i USA, Taiwan, Singapore, Kina, Storbritannien, andre EU-medlemslande (såsom Polen) eller et andet land, hvor HTC eller dets udbydere har faciliteter, afhængigt af, hvor du bruger vores produkt og tjenester. Når dine personoplysninger overføres fra EU til uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), træffes der passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger, og vi sikrer, at alle overførsler af dine oplysninger overholder gældende lov om databeskyttelse og udføres i overensstemmelse med vores instruktioner. Af sikkerhedsmæssige årsager, har vi indført de relevante EU-modelklausuler* med alle parter (herunder HTC Corporation), som dine oplysninger overføres til uden for EØS. For yderligere oplysninger om, hvordan vi beskytter dine oplysninger (bl.a. hvis du ønsker at få en kopi af sådanne sikkerhedsforanstaltninger) i forbindelse med overførsler uden for EØS, bedes du kontakte os via oplysningerne i nedenstående afsnit med vores kontaktoplysninger.

    *EU-modelklausuler betyder standardklausuler for overførsel af personoplysninger til en kontrolenhed, der er etableret i tredjelande under Europa-Kommissionens beslutning 2001/497/EF fra d. 15. juni 2001, som ændret i Europa-Kommissionens beslutning 2004/915/EF fra d. 27. december 2004, og standardklausuler for overførsel af personoplysninger til forarbejdningsvirksomheder etableret i tredjelande i henhold til Europa-Kommissionens beslutning 2010/87/EF fra d. 5. februar 2010.


  8. TILBAGEHOLDELSE

    Oplysninger, vi indsamler, kan bevares så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i afsnittet "Brug af dine personoplysninger" ovenfor, eller i en periode, der specifikt er påkrævet i henhold til gældende regler eller love, som f.eks. at opbevare oplysningerne til skatte- og regnskabsmæssige formål.

    Når de relevante bevaringsperioder bestemmes, taget vi hensyn til følgende faktorer:
    • Vores kontraktlige forpligtelser og rettigheder i forhold til de involverede oplysninger,
    • juridiske forpligtelser i henhold til gældende lovgivning for, at bevare data i en vis periode,
    • Lovbestemmelser i henhold til gældende lov(e),
    • (potentielle) konflikter og
    • retningslinjer, der er udstedt af relevante databeskyttelsesmyndigheder.
    Ellers sletter vi dine oplysninger sikkert, når de ikke længere er nødvendige. Kontakt os, hvis du ønsker flere oplysninger om, hvor længe vi beholder dine oplysninger.

  9. DINE RETTIGHEDER

    I henhold til loven har du en række rettigheder (under visse betingelser), når det kommer til dine oplysninger. Yderligere oplysninger og råd om dine rettigheder kan fås fra databeskyttelsesregulatoren i dit land. Du kan bruge nogen af disse rettigheder ved at kontakte os via vores kontaktoplysninger nedenfor.

    • Retten til at protestere mod behandlingen af dine oplysninger. Du har ret til at protestere mod bestemte former for behandling af dine oplysninger, herunder behandlingen til direkte markedsføring (dvs. modtagelse af e-mails fra os, der fortæller dig om andre tjenester, som vi mener er interessante for dig, eller hvis du kontaktes med forskellige potentielle tilbud).
    • Retten til at blive informeret. Du har ret til at få tydelige, gennemskuelige og letforståelige oplysninger om, hvordan vi bruger dine oplysninger og dine rettigheder. Det er derfor vi giver dig oplysningerne i denne politik.
    • Retten til adgang til dine oplysninger. Du har ret til at få adgang til dine oplysninger (hvis vi behandler dem) og visse andre oplysninger (svarende til dem, der er angivet i denne fortrolighedspolitik). Dette er så du er opmærksom på og kan se, at vi bruger dine oplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesloven.
    • Retten til berigtigelse. Du har ret til at få dine oplysninger rettet, hvis de er unøjagtige eller ufuldstændige. Du kan bede os om at rette op på eventuelle fejl i oplysninger, som vi har.
    • Retten til sletning. Dette kaldes også 'retten til at blive glemt' og, for at sige det kort, giver dig mulighed for at anmode om sletning eller fjernelse af dine oplysninger, som vi har.
    • Retten til at begrænse behandlingen af dine oplysninger. Du har ret til at 'blokere' eller tilbageholde yderligere brug af dine oplysninger. Hvis behandlingen begrænset, gemmer vi muligvis stadig dine oplysninger, men vi bruger dem ikke mere. Vi har lister over personer, der har bedt os at 'blokere' yderligere brug af deres oplysninger, for at sikre, at dette respekteres i fremtiden.
    • Retten til dataportabilitet. Du har ret til at få og genbruge dine oplysninger til eget brug på forskellige tjenester. Hvis du f.eks. vælger at skifte til en ny udbyder, kan du nemt og sikkert flytte, kopiere og overføre dine oplysninger fra vores it-systemer og deres, uden at påvirke deres anvendelighed. Dette er dog ikke en generel ret, og der er undtagelser.
    • Retten til at indgive klager. Du har ret til at indgive en klage over, hvordan vi håndterer eller behandler dine oplysninger med din nationale databeskyttelsesregulator.
    • Retten til at tilbagetrække dit samtykke. Hvis du har givet dit samtykke til alt, hvad vi gør med dine oplysninger (dvs. vi stoler på dit samtykke som retsgrundlag for behandling af dine oplysninger), kan du altid trække dit samtykke tilbage (men hvis du gør dette, betyder det ikke at alt, hvad vi har gjort med dine personoplysninger med dit samtykke indtil da, er ulovligt). Du kan altid tilbagetrække dit samtykke til behandlingen af dine oplysninger.

    Når dine personoplysninger indsamles inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), kan du kontakte os via kontaktoplysningerne til HTC Europe Co. Ltd for, at gøre brug de ovennævnte rettigheder.


  10. OPLYSNINGSVALG OG ÆNDRINGER

    Vores marketing e-mails fortæller dig, hvordan du "framelder" modtagelsen af yderligere marketing e-mails. Hvis du fravælger at modtage disse e-mail, sender vi muligvis stadig ikke-marketingsrelaterede e-mails til dig. Ikke-marketingsrelaterede e-mails kan være e-mails om dine konti og vores forretningsforbindelser med dig og kan være invitationer til deltagelse i undersøgelser, der er relateret til din brug af og tilfredshed med vores Tjenester.

    Du kan sende forespørgsler om dine personoplysninger til os via vores kontaktoplysninger nedenfor. Du kan anmode om at få ændret dine kontaktindstillinger eller marketingsindstillinger, eller opdatere, se, slette eller foretage andre ændringer vedrørende dine personoplysninger eller indholdet, som du slår op på vores Tjenester i overensstemmelse med dine rettigheder ovenfor. Vi vil muligvis ikke efterkomme sådanne anmodninger, medmindre loven kræver det.

    Når du bruger vores tjenester, giver vi og tredjeparter dig muligvis et valg om brug af visse mekanismer til sporing, herunder sporing af dine onlineaktiviteter over tid og på forskellige websteder, programmer og onlinetjenester. Vi giver dig muligvis for at konfigurer indstillinger på din enhed, så du kan ændre, hvordan vi og andre indsamler visse oplysninger om dig. Læs din produktvejledning for flere oplysninger om indstillingerne på din enhed. Mange browsere er indstillet til at acceptere cookies, medmindre og indtil du ændrer dine indstillinger.

    Fjernelse eller afvisning af vores cookies kan påvirke, hvordan vores websteder og tjenester virker for dig, og det kan slette eller deaktivere eksklusive cookies, der er indstillet af os og tredjeparter.

    Nogle af vores tredjeparts reklameudbydere giver dig også valg for brug af cookies, når de viser reklamer, der er målrettet til din profil og præferencer. Du kan læse mere her:
    http://optout.networkadvertising.org/#!/
    http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html#measure

    Mens vi og andre giver dig bestemte valgmuligheder, som beskrevet nærmere i denne politik, er der mange måder, hvorpå webbrowsersignaler og lignende mekanismer kan give dig mulighed for at deaktivere sporing, og vi er muligvis ikke opmærksomme på eller i stand til at efterkomme alle sådanne mekanismer.


  11. BESKYTTELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER

    Vi bestræber os på at beskytte personoplysninger ved at træffe passende fysiske, tekniske og organisatoriske foranstaltninger der skal beskytte mod uautoriseret og ulovlig adgang til, brug af, behandling af eller ændring af de personoplysninger, som vi får af dig via vores Tjenester, og mod eventuelle brud eller tab af sådanne personoplysninger, såsom anonymisering, pseudonymisering, kryptering (såsom krypteret af HTTPS (Transport Layer Security) under transmission), begrænset adgang osv. Selvom vi bruger og forbedrer forskellige sikkerhedsforanstaltninger, er intet system eller teknologi helt sikker. Hvis du bliver opmærksom på en teknisk sårbarhed, der påvirker HTC's tjenester, bedes du sende en e-mail til security@htc.com, eller gå på denne hjemmeside for, at anmelde problemet. Hvis du har en bekymring i forbindelse med beskyttelse af personoplysninger eller denne politik, bedes du sende en mail til Global-Privacy@htc.com.

    Med din HTC-konto kan du bruge et brugernavn og adgangskode til, at logge på HTCSense.com og andre HTC-programmer og tjenester. Nogle HTC-programmer og tjenester kræver et andet brugernavn og adgangskode. Beskyt venligst dine brugernavne og adgangskoder, så andre ikke får adgang til dine konti og dine personoplysninger.

    Vi er ikke ansvarlige for sikkerheden for uafhængige tredjepartsprogrammer og tjenester eller de data, som tredjepartsprogrammerne eller tjenesterne indsamler om dig. Spørg tredjeparterne, hvordan de holder dine data sikre.


  12. KONTAKTOPLYSNINGER

    Du er mere end velkommen til at kontakte os med kommentarer eller spørgsmål om denne politik. Venligst e-mail os på global-privacy@htc.com. Du kan også kontakte os skriftligt på adresserne nedenfor:

    Nord-, Central- og Sydamerika:
    HTC America, Inc.
    308 Occidental Ave. South, Suite 300 Settle, WA 98005
    Vigtigt: Administrator for beskyttelse af personoplysninger

    APAC:
    HTC Corporation
    23 Xinghua Road,
    Taoyuan District,
    Taoyuan City 330, Taiwan
    CVR: 16003518
    Vigtigt: Administrator for beskyttelse af personoplysninger

    EU:
    HTC Europe Co. Ltd
    Salamanca, Wellington Street
    Slough, Berkshire SL1 1YP, U.K.
    CVR: 04826012
    Vigtigt: Administrator for beskyttelse af personoplysninger

    (HTC Europe Co. Ltd er førende etablering af HTC Corporation for EU.)


  13. ÆNDRINGER I DENNE FORTROLIGHEDSPOLITIK

    Vi vil muligvis foretage ændringer af denne politik. Hvis vi foretager ændringer i politikken, bliver de offentliggjort på denne side, og vi ændrer "Senest opdateret" datoen nedenfor.

    DENNE FORTROLIGHEDSPOLITIK BLEV SENEST OPDATERET 25.05.2018
    . (View archived versions)