HTC Desire 650‎

< < Menu

Slå Fingerbevægelser til forstørrelse til og fra

Hvis du har nedsat syn eller ønsker at få en nærmere visning af hvad der er på skærmen, kan du bruge fingerbevægelser til at forstørre dele af din telefons skærm.

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Tilgængelighed.
  2. Tryk på Fingerbevægelser til forstørrelse og læs anvisningerne om hvordan du bruger dem.
  3. Tryk på knappen Til/Fra for at slå forstørrelsesbevægelser til eller fra.