HTC Desire 650‎

< < Menu

Hjælp til handicappede

HTC Desire 650 leveres med funktioner og indstillinger, der giver let adgang til programmer og funktioner.

Forbedret læsevenlig skærm

Hvis du er svagtseende, kan du få glæde af disse funktioner, der forbedrer skærmens læsevenlighed.

Få lydfeedback, når du bruger telefonen

Brug TalkBack til at kunne høre lydfeedback om, hvad du foretager dig med telefonen. Se Navigere på HTC Desire 650 med TalkBack.

Brug din stemme

Du kan bruge din stemme til at foretage handlinger på HTC Desire 650.