HTC Desire 650‎

< < Menu

Sådan bruges din HTC Desire 650, som et Wi‍-Fi hotspot

Du kan dele din dataforbindelse med andre enheder, ved at lave din HTC Desire 650 om til et Wi‍-Fi hotspot.

Vigtigt:
  • Sørg for at din telefons dataforbindelse er slået til.
  • Du skal have en godkendt dataplan associeret med din konto hos din mobiludbyder for at kunne bruge denne tjeneste. Enheder, der har oprettet forbindelse til dit Wi‍-Fi-hotspot, bruger data fra dit dataabonnement.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Under Tryk på Trådløs og netværk, tryk Mere.
  3. Tryk på Deling af mobilt netværk > Wi-Fi-hotspot.

Første gang du slår Wi‍-Fi hotspot til, skal du konfigurere det.

4. Indtast et hotspot-navn eller brug standardnavnet.
  5. Indtast en adgangskode eller brug standardkoden.

Adgangskoden er den nøgle, andre mennesker skal bruge og indtaste på deres enhed, så de kan oprette forbindelse og bruge HTC Desire 650 som en trådløs router.

6. Hvis du vil gøre dit Wi-Fi-hotspot mere sikkert, kan du trykke på > Avanceret.

Vælg mellem de tilgængelige indstillinger, og tryk på .

7. Tryk på knappen Mobilt Wi-Fi-hotspot Til/Fra for at slå det til.

Din HTC Desire 650 er klar til brug som et Wi‍-Fi hotspot, når du ser på statuslinjen.

Vigtigt: For at minimere sikkerhedsrisici, skal du bruge standard sikkerhedsindstillingerne og angive en sikker og entydig adgangskode.