HTC Desire 650‎

< < Menu

Sende en multimediemeddelelse (MMS)

Vigtigt: Komprimer først en video, inden den vedhæftes og sendes, så filstørrelsen ikke er for stor til beskeden.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Meddelelser.
  2. Tryk på .
  3. Indtast en kontaktperson, mobilnummer eller e-mail-adresse i feltet Til.
  4. Tryk på feltet Tilføj tekst, og indtast derefter din besked.
  5. Tryk på , og vælg derefter en vedhæftningstype.
  6. Vælg eller søg efter det emne, der skal vedhæftes.
  7. Når du har tilføjet en vedhæftning, trykker du på for at se valgmulighederne for udskiftning, visning eller fjernelse af din vedhæftning.
  8. Tryk på eller tryk på for at gemme meddelelsen som en kladde.