HTC Desire 650‎

< < Menu

Konfigurere et konferenceopkald

Konferencekald med venner, familie eller kollegaer er nemt. Foretag eller accepter et opkald og ring til hvert efterfølgende for at føje det til konferencen.
Vigtigt:
Sørg for at du har aktiveret tjenesten konferenceopkald. Kontakt din mobiludbyder for at få flere oplysninger.
  1. Foretag et opkald til den første deltager i konferenceopkaldet.
  2. Når du har forbindelse, skal du trykke på > Tilføj opkald og derefter taste den anden deltagers nummer. Den første deltager sættes i venteposition.
  3. Når der er forbindelse til den anden deltager, trykker du på .
  4. For at tilføje en anden deltager, skal du trykke på og så ringe til den anden kontakt.
  5. Når der er forbindelse, skal du trykke på for at føje deltageren til konferenceopkaldet. Tryk på for at få adgang til muligheder som f.eks. at afslutte opkaldet med en deltager.
  6. Afslut konferenceopkaldet ved at trykke på Afslut opkald.