HTC Desire 650‎

< < Menu

Sådan danner du et oplåsningsmønster for nogle programmer

Opret et låsemønster til de installerede programmer, som er private. Lås disse programmer for at gøre det nødvendigt med et oplåsningsmønster, når du skal åbne programmet, så du derved undgår, at andre kan bruge det uden din tilladelse.
  1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Boost+.
  2. Tryk på Lås programmer.
  3. Tegn dit ønskede oplåsningsmønster.
  4. Du kan logge på din Google-konto eller besvare et sikkerhedsspørgsmål. Dette kan kun bruges som din godkendelsesmetode for at nulstille dit oplåsningsmønster.
  5. Tryk på Til/Fra-knappen ved siden af program for at kræve et oplåsningsmønster for at kunne åbne det.
  6. Tryk på .
Tip:
Hvis du vil ændre oplåsningsmønsteret for et program, trykker du på Lås programmer og tegner dit oplåsningsmønster. Tryk på > Skift mønster.