HTC Desire 650‎

< < Menu

Sådan styres uregelmæssige aktiviteter i downloadede programmer

Programmet Boost+ kan tjekke for uregelmæssige aktiviteter i et downloadet program, der kan påvirke telefonens ydeevne. Hvis der registreres en uregelmæssig aktivitet, kan du vælge at stoppe aktiviteten. Eller du kan afinstallere det downloadede program via programmet Boost+.
Vigtigt: Det er kun muligt at afinstallere programmer, som du har downloadet.
  1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Boost+.
  2. Tryk på Administrer programmer.
  3. Gør et af følgende:
    • For at afinstallere programmer, som du ikke skal bruge, skal du vælge dem under fanen Programmer, og tryk derefter på .
    • Gå til fanen Uregelmæssige aktiviteter for at se, om der er registreret nogen uregelmæssige aktiviteter. Hvis der er nogen uregelmæssige aktiviteter, skal du trykke på den og vælge en handling.