HTC Desire 650‎

< < Menu

Sådan slås Batteri-booster til spil til på bestemte spil

Når du har tilføjet et program til listen Batteri-booster til spil, optimerer din telefon automatisk systemressourcerne, når du spiller. Dette hjælper med at forlænge levetiden på telefonens batteri.
  1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Boost+.
  2. Tryk på Batteri-booster til spil.
  3. For at tilføje et spil til listen, skal du trykke på , og vælg derefter de ønskede programmer.
  4. Tryk på Tilføj.
  5. På skærmen Batteri-booster til spil, skal du trykke på Til/Fra knappen ved siden af et program, for at slå det til.

Når du bliver bedt om det, kan du vælge at åbne programmet og se om det optimerede resultat passer til din visningspræferencer.

Tip: For at fjerne et program fra listen, trykke på > Fjern. Vælg et eller flere programmer, og tryk så på Fjern.