HTC Desire 650‎

< < Menu

Sådan slås Smart Boost til og fra

Funktionen Smart Boost gør at programmet Boost+ automatisk kan frigøre hukommelsesplads på din telefon.
Vigtigt: Smart Boost er som standard slået til.
  1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Boost+.
  2. Tryk på Indstillinger, og vælg derefter Smart boost eller slå den fra.

Sådan føjer du filer til undtagelseslisten i Smart Boost

Du kan vælge, at programmet Boost+ skal springe over bestemte programmer, når det tjekker telefonen med Smart Boost.
  1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Boost+.
  2. Tryk på Smart boost.
  3. Tryk på > Administrer oversprungne programmer.
  4. Tryk på , og vælg derefter de programmer, som skal undtages.
  5. Tryk på Tilføj.