HTC Desire 650‎

< < Menu

Om Boost+

Her er nogle af de ting du kan gøre med programmet Boost+.

• Hold øje med din telefons lagerplads og brug af hukommelsen.
  • Slet cache-filer, installationsprogrammer, midlertidige filer og reklame-filer på din telefon.
  • Optimer systemressourcerne, så batteriets levetid forlænges, når du spiller dine yndlingsspil.
  • Administrér usædvanlige programaktiviteter; stop ubrugte programmer, så de ikke kører i baggrunden; lås programmer med følsomt indhold; eller fjern programmer, du skal ikke brug.
Relaterede instruktioner