HTC Desire 650‎

< < Menu

Demontering af hukommelseskortet

Hvis du har brug for at fjerne hukommelseskortet, mens HTC Desire 650 er tændt, skal du først afmontere hukommelseskortet for at undgå at beskadige filerne på det.
Vigtigt: Hvis lagerkortet bruges som intern hukommelse, og nogle programmer er flyttet til kortet, kan du ikke åbne disse programmer, hvis du afmonterer kortet.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Hukommelse.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis lagerkortet vises under Flytbart lager, trykker du på > Skub ud ved siden af kortets navn.
    • Hvis lagerkortet vises under Intern hukommelse, trykker du på kortets navn og dernæst på Skub ud.